Detoxifiere cu Ulei de ricin: interna, externa

Ulei de ricin puternic detoxifiant

Uleiul de ricin este puternic detoxifiant

Câteva dintre beneficiile uleiului de ricin

  • îmbunătăţeşte circulaţia limfei prin organism
  • are efect pozitiv asupra sistemului nervos
  • îmbunătăţeşte digestia, accelerând tranzitul intestinal până la diaree (funcţie de cantitatea consumată)
  • îmbunătăţeşte activitatea ficatului detoxifiindu-l
  • curăţă intestinele de toxine
  • întăreşte sistemul imunitar prin efectul detoxifiant puternic pe care îl are

 

In Detoxifiere – INTERN

 

Gargară dimineaţa cu Ulei de ricin

  1. dezinfectează cavitatea bucală, tratează stomatitele şi aftele
  2. curăţă eficient limba albă încărcată – plimbaţi uleiul de ricin în gură până devine alb la culoare (cca. 1-2 min) când se aruncă, nu se înghite; limba se rade cu o lingură.  Se repetă procedura până când albul de pe limbă dispare.

In funcţie de toleranţa individuală la uleiul de ricin:

  • cantitativ: luaţi câteva picături la început daca n-aţi mai folosit ulei de ricin, cantitate ce poate fi crescută până la o gură de ulei odată
  • timp total procedură: de la 3 → 5minute, până la 20 → 45min, chiar 1.5h → 2h. Personal am testat 2h cel mai mult, media fiind, între 20-40 min.

Dacă regimul alimentar este preponderent vegan, (crudităţi: fructe-legume), atunci detoxifierea este încurajată, procedura efectuată peste 45 de minute în continuu → până la 1.5h are efect detoxifiant exact ca în cazul clismei cu cafea: stare de slăbiciune, urmată de efectele benefice ale clismelor.

Puteţi resimiţi efectele benefice ale detoxifierii chiar şi numai după 20 de minute de procedură: claritate mentală, stare de bine.

 

Consum intern Ulei ricin

Andreas Moritz sfătuieşte consumul a 1-3 linguri ulei de ricin administrate intern, pentru curăţarea eficientă a tractului intestinal. Atenţie: efectul este purgativ. Daca doriţi stimularea ⁄pornirea digestiei, 1-2 linguriţe ajung.

Eficienţa uleiului de ricin administrat intern

 

Doctorul Max Gerson, în Terpia Gerson, administra pacienţilor intern ulei de ricin, 1-2 linguri dimineaţa pe stomacul gol, grăbind astfel evacuarea reziduurilor toxice din tractul intestinal, evitându-se reabsorbţia lor în organism. In orice detoxifiere amplă, re-toxifierea este principal pericolul.

Ulei ricin Terapia Gerson

 

In Detoxifiere – EXTERN

 

Controlul durerii/detoxifiere – comprese cu ulei de ricin, aplicate local
Detoxifiere ficat/intestine – compresă abdomen, compresă zonă ficat
 

Procedură

Aveţi nevoie de 3 bucaţi de pânză albă din lână (sau bumbac) suficient de mari pentru a acoperi zona afectată: e.g. zona abdomenului, sau doar zona ficatului. Primele doua bucăţi de pânză se acoperă cu un strat subţire de ulei, se pun una peste alta, iar deasupra a 3-a pânză neumezită. Acestea se aplică pe zona dureroasă, peste care se pune o sticlă de apă călduţă, nu fierbinte. Se lasă aproximativ 1h. Poate fi lăsată şi câteva ore sau peste noapte, dar apa din sticlă trebuie reincălzită permanent.

Atenţie: Unii pacienţi ai Dr. Gerson au resimţit un disconfort la aplicarea acestor comprese, ca urmare a intensificării acivitaţii de detoxifiere/vindecare. In asemenea cazuri, se renunţa temporar la compresă.

Eficienţa compreselor cu ulei de ricin

 

Surse:
Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afecţiuni cronice, Charlotte Gerson şi Beata Bishop
Scapă de pietre la ficat şi fiere, Andreas Moritz

Summary
Detoxifiere cu Ulei de ricin interna/externa
Article Name
Detoxifiere cu Ulei de ricin interna/externa
Description
Utilizarea cu efecte pozitive a uleiului de ricin in detoxifiere interna si externa. Beneficiile folosirii uleiului de ricin in procesul de detoxifiere. Curatarea limbii albe cu ulei de ricin. Curatarea eficienta a colonului cu ulei de ricin. Comprese cu ulei de ricin pentru detoxifiere.
Author
Publisher Name
nu-stiu.ro Sanatate. Nutritie. Detoxifiere
Publisher Logo