Cum creşteţi eficienţa antibioticelor ?

 

Conform Terapiei Gerson, eficacitatea aceleasi doze de antibiotic poate fi FOARTE MULT MARITA daca se combina cu:

  • 500mg Vitamina C
  • 50mg Vitamina B3 (niacina)
  • 1 aspirina

In toate cazurile, eficacitatea antibioticului poate sa fie foarte mult marita, fara cresterea dozei, administrandu-se impreuna cu o aspirina, o tableta de 500 de miligrame de vitamina C si 50 de miligrame de niacina.

Situatia ideala, in cazul antibioticelor, este atunci cand nu luam o cantitate mare, in schimb eficacitatea lor este maxima.

 

Posibile Efecte adverse Vitamina B3 ( niacina), Atentionari

provoaca adeseori bine-cunoscuta roseata de niacina, o inrosire temporara a fetei si partii superioare a pieptului, cu un oarecare prurit. Starea este total inofensiva si trece rapid. (Nu schimbati cu acid nicotinic non-roseata, nu este eficient.) Administrarea niacinei trebuie sa fie intrerupta la femei in timpul menstrelor sau in cazul unor hemoragii de orice gen.

 

Conform csid.ro, „efectele adverse ale niacinei pot fi uşor prevenite dacă se administrează în paralel suplimente cu vitamina C.” In cazul de fata, se administreaza in paralel cu 500mg de Vitamina C.

Mai mult, Vitamina B3 este eficienta in reducerea colesterolul rau.

 

Sursa:
Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului şi a altor afecţiuni cronice, Charlotte Gerson şi Beata Bishop
csid.ro

Summary
Cresterea eficientei antibioticelor: metoda
Article Name
Cresterea eficientei antibioticelor: metoda
Description
Cea mai rapida metoda de crestere a eficientei antibioticelor: cantitate mai mica de antibiotice, efect sporit. Doze de antibiotic poate fi FOARTE MULT MARITA daca se combina cu Vitamina C, B3 si Aspirina.
Author
Publisher Name
nu-stiu.ro Sanatate. Nutritie. Detoxifiere
Publisher Logo