Medicamente pentru eliminare pietre rinichi

In acest articol vom prezenta cele mai eficiente medicamente pentru eliminarea pietrelor mici sau mari la rinichi, sau a nisipului, in conditii de siguranta, precum si solutii pentru cei care se confrunta cu senzatia de prea plin, de a nu putea bea apa, lucru destul de des intalnit in randul persoanelor cu rinichi infundati.

 

Lista medicamentelor pentru eliminarea pietrelor la rininchi

Medicamente naturiste si conventionale:

  • Argila Algo
  • Tamaia pentru uz intern
  • Lamaia
  • Apa multa / lichide (ceaiuri) (2L/zi)
  • UroSuport Forte
  • Medicina Conventionala

Dimensiuni pietre rinichi

In contextul cautarii unor medicamente care sa duca la eliminarea pietrelor la rinichi, trebuie precizat faptul ca, dimensiunea pietrelor conteaza.

Nu e acelasi lucru sa incerci sa elimini o piatra de 0.5 cm, sau pana la 1cm (= pietricea) sau, una de aproape 3cm * 2cm, caz in care discutam de pietre mari / bolovani la rinichi.

Medicamentele listate mai sus, au o eficienta atat de mare incat, permit inclusiv elminarea unei pietre foarte mari, nu doar a pietricelelor.

Cat dureaza eliminarea unei pietre la rinichi ?

Pietrele mici, de pana in 0.5cm sau 1cm se elimina in circa 2-3 luni.

Pietrele foarte mari, pana in 3 cm se elimina in circa 6 luni sau chiar mai mult.

Pericole in eliminarea pietrelor

Indiferent de marimea pietrei, in momentul in care incepeti un tratament, ultimul lucru pe care il doriti este sa desprindeti bucati semnificative din pietre care ori se pot bloca pe canale ori cauzeaza dureri imense in timpul eliminarii (desprindere sub forma de nisip sau pietre foarte mici.)

Doua din medicamentele propuse ofera SIGURANTA chiar in cazul pietrelor mari, permitand sfaramarea/erodarea lor treptata si lenta astfel incat sa fie eliminate in siguranta si fara dureri.

Medicamente pentru eliminarea pietrelor la rinichi

Argila Algo ca medicament eficient

Cum a inceput povestea: caz concret.

Un apropiat a fost diagnosticat cu o piatra foarte mare in rinichiul drept: cca 3cm * cca 2cm * cca 1 cm. Dimensinile sunt aproximative: lungime – latime – grosime. Dimensiunea pietrii a fost extrem de problematica, miscarea fizica ducea la eliminarea de sange in urina, practic peretii erau vatamati de aceasta piatra, si un blocaj urat in eliminarea urinii datorita dimensiunii ei.

Dupa 2 sau 3 serii de medicamente conventionale, care nu au dus la reducerea pietrelor, si terifiat de operatia clasica, s-a apelat la medicina alopata.

L-am sunat pe Inginerul chimist Mircea Bocan, pentru a-i cere sfatul personal in eliminarea unor astfel de pietre mari. Dansul a listat si timpii aproximativi de eliminare in functie de marimea pietrelor. Nu mai tin minte exact reteta, ideea era un Consum intens de Argila Algo fata de tratamentul normal listat pe cutie pentru eliminarea pietrelor la rinichi.

In cazul pietrelor mici, se poate merge pe tratamentul listat pe cutie, respectiv prepararea si consumul a 3 pahare de apa argiloasa pe zi. In cazul pietrelor mari, se consuma doar Apa argiloasa zilnic, din pacate nu mai tin minte daca doza de bulgari de argila a fost crescuta sau nu.

Va recomand cu incredere sa-l contactati telefonic pe Domnul Inginer Mircea Bocan pentru a va consulta cu dansul. In timpul conversatiei cu dansul, am fost asigurat ca eliminarea pietrei nu va fi dureroasa, in ciuda dimensiunilor ei, deoarece Argila practic o dizolva.

Aveti deci un prim medicament SIGUR.

Dupa aproximativ 1 luna jumate, maxim 2, de consum Apa Argiloasa, s-a realizat o noua ecografie, si dezamagiti ca nu se vedeau rezultate vizibile, s-a apelat la Medicina Conventionala.

Tratamentul a fost eficient, dar pacientul nu realizase. S-a ajuns la operatie. Atunci s-a confirmat ca din grosimea pietrei care era de peste 1cm, ramasese doar o foita, iar la ultimele ecografii renale se vedeau doar cele 2 dimensiuni: lungimea si latimea ei, fara a putea fi estimata si grosimea. Practic Argila incepuse sa o subtieze, urmand eliminarea ei completa.

medicamente pentru eliminarea pietrelor la rinichi Argila Algo
Medicament sigur pentru eliminarea pietrelor la rinichi

Tamaia pentru uz intern ca medicament eficient

La fel de sigur si eficient precum consumul de Apa Argiloasa, este si consumul de tamaie. Atentie: nu orice fel de tamaie: trebuie sa fie pentru uz intern. Se gaseste la anumite magazine Bisericesti.

Cantitatea consumata este de marimea unui bob de malai, in fiecare dimineata pe stomacul gol, cu multa apa si mare atentie: fara sa atinga dintii. O puneti pe limba direct si o inghititi.

Eficienta ei este testata.

medicamente pentru eliminarea pietrelor la rinichi Tamaia
Tamaie uz intern pentru eliminarea pietrelor la rinichi

Exista pe internet numeroase retete listate care confirma tratamentul.

Pacientul a ajuns la Medicina conventionala, in mainile marelui Specialist, Doctorul Daniel Porav din Targu Mures de la Spitalul de Urologie, caruia in timpul unui interviu aleator i s-a adresat intrebarea legata de eficienta tamaii pe care Dansul n-a putut s-o confime, insa a mentionat faptul ca s-a confruntat cu, cazuri in care pietrele au disparut si persoanele suferinde sustineau eficienta unui tratament cu tamaie.

Pentru o eficienta sporita in cazul pietrelor mari, se recomanda consumul tamaii in paralel cu Apa Argiloasa.

Lamaia ca medicament eficient

Consumul sucului de lamaie de 2x/zi, dimineata si seara (deci 2 lamai/zi) duce la eliminarea pietrelor mici / nisipului la rinichi.

Am aflat despre un caz care a dus la eliminarea pietrelor doar cu, consumul de lamaie. Il recomand mai degraba pentru pietre mici sau nisip.

Consumul regulat de suc de lamaie este indicat in preventia formarii peitrelor la rinichi, a desfundarii rinichilor si astfel a scaderii tensiunii arteriale.

medicamente pentru eliminarea pietrelor la rinichi Lamaia

Lichide multe

Orice medicament din sfera medicinei conventionale ati lua, pentru eficienta lui se recomanda consumul sporit de apa. Lichide multe.

Exista si un ceai extrem de eficient si ieftin, pentru Sanatatea rinichilor, recomandat ca si consum in cure de cateva ori pe an, Sanatatea rincihilor de la Dacia Plant, si care poate fi cumparat de aici.

Ceai pentru desfundarea rinichilor
Ceai eficient pentru Sanatatea Rinichilor

Eram in vizita intr-un spital din tara si am surprins o discutie medic-pacient: pacientul se plangea ca nu poate bea apa, iar medicul insista ca trebuie sa se forteze ca sa desfunde rinichii. Mai tarziu am aflat ca daca exista senzatia de „nu pot bea apa”, intalnita la foarte multe persoane, trebuie sa stiti ca rinichii sunt deja infundati si se incepe cu lichide care actioneaza in acest sens, ceaiul acesta fiind extrem de eficient.

UroSuport Forte

Consumul scazut de lichide din timpul iernii contribuie la formarea pietrelor la rinichi ducand astfel la senzatia de „nu pot bea apa”.

La iesirea din iarna, odata cu aparitia cireselor si a altor fructe, moment cand intra in organism o cantitate semnificativa de lichide comparativ cu perioada anterioara, foarte multe persoane se confrunta cu nfectii urinare ca urmare a despinderii de nisip (unoeri pietricele) din rinichi care cauzeaza infectiile.

Personal am inceput un tratament cu UroSuport Forte, fiindu-mi recomandat de un medic farmacist, cu urmatoarea schema de tratament: 2 capsule pe zi (1 dimineata, 1 seara) timp de 7 zile, urmat apoi de 1 capsula /zi timp de 3 luni.

UroSuport Forte este un medicament eficient, ce contine merisor si albastru de metilen cu, concentratii marite fata de alte medicamente, respectiv: 100mg de Extract de Afin-american / Merisor Canadian si 5mg de Albastru de metilen, un dezinfectant extrem de bun al cailor urinare.

In timpul primelor 2-3 zile am avut o senzatie de buze uscate, uscaciune interna, motiv pentru care am inceput sa beau apa. Senzatia de „nu pot bea apa” a disparut. Am ajuns la un consum lejer de peste 1 l fara sa simt ca fortez.

medicament UroSuport Forte pentru rinichi
Medicament pentru desfundarea rinichior

Medicina conventionala

Ca urmare a panicii, a dimensiunii pietrei, a lipsei preciziei aparatelor pentru ecografie renala din cabinetele frecvente/comune, nu intra aici Aparatele de Diagnosticare de Specialitate, si nici cabinetele medicilor inalt cotati ca Experti in Domeniul Urologiei, precum este cazul Domnului Doctor Hodade Daniel Porav.

Ce inseamna sa fii expert si sa ai aparatura de calitate ?

La cca 2 secunde dupa ce Doctorul Hodade Daniel Porav a inceput ecografia, fara a masura cu precizie piatra, din apreciere vizuala a intrebat: 3cm ? Iar Pacientul a confirmat!

Nu s-au putut identifica urme de panica / neliniste / ingrijorare pe fata dansului. Experienta isi spune cuvantul.

Operatia a fost un succes, piatra a fost eliminata, pacientul si-a pastrat rinichiul drept. La 6 luni de la operatie, rinichiul nu prezenta semne de reaparitie a pietrei/(lor).

Pacientul tine sa-i multumeasca din suflet acestui om remarcabil, care i-a salvat practic rinichiul drept, dupa ce auzise din multe surse neoficiale cum ca exista posibilitatea sa ramana fara rinichi.

Recomand tuturor persoanelor cu pietre mari la rinichi pe care nu reusesc sa le elimine prin metodele listate mai sus, o programare la Domnul Doctor Hodade Daniel Porav, Clinica de Urologie Tirgu Mureș.

Rugaciunea

Peste capabilitatile umane, sta puterea lui Dumnezeu. Ce nu e cu putinta la om, este cu putinta la Dumnezeu.

Pentru reusita operatiei, sau a tratamentului, in functie de gravitatea situatiei (nisip, pietre mici sau bolovani) recomand ca Rugaciunea sa mearga in paralel cu acestea.

Acatistul Arhanghelul Rafail, Vindecatorul Suprem, poate fi citit aici.

 

Summary
Medicamente pentru eliminarea pietrelor la rinichi
Article Name
Medicamente pentru eliminarea pietrelor la rinichi
Description
Lista celor mai EFICIENTE Medicamente pentru eliminarea nisipului si a pietrelor la rinichi, precum si desfundarea acestora.
Author
Publisher Name
nu-stiu.ro Sanatate. Nutritie. Detoxifiere
Publisher Logo