Ce scade tensiunea imediat?

 

La intrebarea „Ce scade tensiunea imediat?” exista un singur raspuns: sucul de lamaie.

Ce inseamna scaderea tensiunii imediat?

Raspunsul cel mai simplu e: desfundarea instanta a rinichilor si a arterelor. Lucru greu de crezut, si totusi lamaia isi face efectul.

Tensiunea arteriala crescuta reprezinta una din cele mai periculoase situatii posibile, putand duce la deces. Cel mai frecvent apare la persoanele varstnice.

Eficienta solutiei

Daca in titlul articolului am pus cuvantul „imediat” inseamna ca sucul de lamaie are cei mai rapizi timpi de scadere a tensiunii, din cate solutii am testat. Este o solutie naturala, eficienta. Am testat-o pe tata, el are probleme cu tensiunea arteriala si functioneaza.

Cum am descoperit-o ?

Vorbeam cu o prietena buna din Italia, in anii trecuti, despre pietrele la rinichi si posibile tratamente naturale eficiente care ar exista, si-mi spune: „fratele meu, cand a avut probleme cu pietrele la rinichi a baut suc de lamaie de 2x/zi: dimineata pe stomacul gol si seara inainte de culcare.” Solutia a fost eficienta. Pietrele au fost eliminate.

Daca tensiunea crescuta e o problema de artere infundate si rinichi infundati, atunci solutia, respectiv scaderea tensiunii imediat, nu e un betablocant, adica un incetinitor al inimii ci, dimpotriva, ceva care desfunda arterele si rinichii.

Tratament pentru scaderea tensiunii imediat

De fiecare data cand tatalui meu ii creste tensiunea, ii storc 1 lamaie si consuma acest suc gol sau diluat cu putina apa, si tensiunea ii scade imediat.

Daca pulsul este marit si tensiunea joasa: intr-o prima faza pulsul scade si tensiunea creste, apoi tensiunea se normalizeaza. Iar daca pulsul este normal si doar tensiunea marita atunci doar tensiunea scade.

Tensiunea scade in aproximativ 30 min → 1h sau max. 2h.

Ce scade Tensiune a imediat
Ce scade Tensiune a imediat

 

Sucul de lamaie scade tensiunea instant ?

Da. Solutie Testata si Eficienta.

Se recomanda ca odata cu inaintarea in varsta sa consumati zilnic sau de 2 ori pe sapatamana suc de lamaie proaspat stors pentru a evita multe probleme de sanatate.
Un alt beneficiu al sucului de lamaie, de aceasta data consumat dimineata pe stomacul gol, Porneste digestia instant.

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Ce scade Tensiunea imediat
Author Name
Published On
Preparation Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 5 Review(s)

Leave a Reply